Directie

Onderstaand vindt u de informatie over de formele bestuurders van SilverPulse. De dagelijkse operationele en commerciële zaken worden gecoördineerd door mr. Niels van Holland, bereikbaar onder nummer 040-2647337 of 06-82217210.

Directie SilverPulse

Twan Meulendijks

Na mijn studie bouwkunde rolde ik bijna direct het expertisevak in en inmiddels ben ik alweer bijna 15 jaar verbonden aan BosBoon Expertise en SilverPulse. Omdat veel van de zaken die SilverPulse behandelt een technisch raakvlak hebben, sta ik altijd paraat om de techniek aan de schadebehandelaren toe te lichten of te sparren op dit gebied. Dat leidt tot beter onderbouwde regresacties en dus een grotere succesfactor. Daarnaast manage ik het dagelijks reilen en zeilen binnen SilverPulse zodat de focus van de werknemers bij hun expertise ligt.

Mathy Boon

Als oprichter van BosBoon zie ik alle onderdelen van de BosBoon Groep als kinderen Ik denk dat we een zeer mooi concept hebben neergezet dat zijn kracht vindt in ervaring gecombineerd met een frisse blik. Ik ben betrokken bij SilverPulse als sparringpartner aangaande strategie en nieuwe markten.

Herman van der Bos

Van onze klanten kregen we steeds vaker de vraag om regres uit te voeren of om juridische aspecten aan een schade in kaart te brengen. Daartoe hebben we bijna 10 jaar geleden BosBoon Schadeservice opgezet. Nu is het tijd voor een vervolgstap, een uitbreiding van onze krachten en kennis en een nieuwe naam SilverPulse. Samen met Mathy werk ik op de achtergrond aan strategie en probeer ik kansen te creëren voor ons jongste lid van de BosBoon familie.