Medewerkers

Medewerkers SilverPulse

Niels van Holland

Coördinator en juridisch werk
Na mijn studie Rechten heb ik ruim 10 jaar voor verscheidene verzekeraars gewerkt waarvan de laatste vijf jaar in de rol van schadebehandelaar. Daar heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen van schades en een breed netwerk opgebouwd. Vanwege mijn juridische achtergrond kan ik een dossier gerechtelijk afhandelen indien nodig. Dan stel ik zelf alle stukken op en ook bepleit ik de zaak in de rechtszaal.

niels@silverpulse.nl | 040-2647337 | 06-82217210

Ilona Lintsen

Herstelcoach en schadeloket
Met inmiddels 25 jaar ervaring als schadebehandelaar Multi-Branche, nog steeds enthousiast en gedreven in het ontzorgen van opdrachtgevers en het opzetten van schadeloketten. Mijn specialistische kennis ligt vooral op het gebied van aansprakelijkheid, CAR en (medische) varia verzekeringen, aangevuld met diverse Branche opleidingen en WFT (bedrijven/inkomen) vakbekwaam eisen. Sinds begin dit jaar heb ik mijn opleiding Herstelcoaching (HBO) met veel plezier succesvol afgesloten en ben ik ook inzetbaar bij letselclaims waarin betrokkenen zijn vastgelopen. In mijn vrije tijd ben ik lid van de plaatselijke ASD raad (Advies Sociaal Domein) en zet ik me in voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

ilona@silverpulse.nl | 040-2647337 | 06-12211539

Herman van Velsen

Schadeloket & nadeelcompensatie
Mijn ervaring van bijna 2 decennia bij de hoofdstedelijke adviescommissie nadeelcompensatie in combinatie met mijn juridische achtergrond maakt mij tot uitgelezen sparringpartner voor onze schadebehandelaars. Want laten we eerlijk zijn: hoe technisch ingewikkeld een zaak ook is, het gaat toch vaak weer om de contracten en de juridische uitleg ervan. Naast deze adviesfunctie ben ik betrokken bij de door ons beheerde schadeloketten.

herman@silverpulse.nl | 020–2610777 | 06-22486500

Sabine van der Linden

Mediation
In 2004 ben ik gestart als acceptatie adviseur bij de agrarische afdeling van een verzekeringsmaatschappij. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan in de advisering van assurantietussenpersonen en de verzekeringstechnische beoordeling van risico’s. Sinds 2011 ben ik werkzaam en betrokken in de letselschadebranche en is mijn interesse ontstaan voor het vak Mediation. Als mediator laat ik mij niet verleiden tot het innemen van een standpunt. Neutraliteit en onafhankelijkheid blijft de basis voor een succesvolle mediation. 

sabine@silverpulse.nl | 040-2647337

Allard van Woerkom

Mediation
Als advocaat bouwrecht en bouwgerelateerd verzekeringsrecht sta ik alweer zo’n 25 jaren de partijen in de bouwsector/-kolom bij. Door mijn brede technische achtergrond en ervaring te combineren met mijn juridische kennis kan ik vanuit de feiten voor hen de juiste oplossingen vinden en een maximaal resultaat behalen. Daarnaast kan ik vanuit mijn ervaring als mediator partijen helpen (potentiele) conflicten op te lossen.

allard@silverpulse.nl | 040-2647337

Martin Eijben

Begeleiding transportregres
Na mijn opleiding tot Maritiem Officier in IJmuiden heb ik een tijdje gevaren als stuurman op multifunctionele lading schepen. Na mijn vaartijd ben ik bij ETAS Expertises aan de slag gegaan als maritiem schade expert en heb mijn kennis en ervaring uitgebreid op goederen transportschades over de weg, het water en in de lucht. Na de overname van ETAS Expertises door BosBoon Expertise zit ik nu inmiddels alweer bijna 15 jaar in het expertise vak en assisteer ik SilverPulse bij het transport regres dat voortvloeit uit transportschades.

martin@silverpulse.nl | 020–2610777 | 06-20679862

Arjan Honing

Controlewerkzaamheden, keuringen en advies
Na mijn opleiding tot Maritiem Officier in Amsterdam ben ik in dienst gegaan als stuurman op zware lading schepen. Na mijn vaartijd ben ik gaan werken bij een logistieke dienstverlener in Amsterdam en was daar verantwoordelijk voor de op- en overslag van staalproducten. Daarnaast was ik – met een eigen schip – project manager/ superintendent in nucleair transport. Na 12 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een binnenvaart bergings- en transportbedrijf, waar ik werkzaam was als project manager in zwaar transport. Van daaruit ben ik in de expertise wereld terecht gekomen; eerst als Lloyd’s Agent in Amsterdam en nu bij BosBoon Expertise. Vanuit deze positie assisteer ik namens SilverPulse in reguliere controlewerkzaamheden en keuringen, als ook in het controleren van het laden van projectladingen.

arjan@silverpulse.nl | 06-82465290

Astrid Sanders

Secretariaat
Na mijn studie heb ik voor verschillende advocatenkantoren gewerkt. Ik zocht meer uitdaging en kwam toen in de expertisebranche terecht. Inmiddels heb ik bijna 7 jaar ervaring, met name op de afdeling letselschade, en doe dit nog steeds met erg veel plezier. Het mooie aan de expertisebranche vind ik het voor beide partijen een schade naar tevredenheid regelen. Ik ben bij SilverPulse verantwoordelijk voor de facturering en hou de voortgang van dossiers in de gaten.

secretariaat@silverpulse.nl | 040-2647337