Over ons

Wie zijn wij?

Na bijna 10 jaar BosBoon SchadeService is het tijd om op eigen benen te staan. Daar hoort een nieuwe naam en website bij: SilverPulse TPA Services met als webadres silverpulse.nl. De band met het zusterbedrijf BosBoon Expertise blijft intact en de kruisbestuiving dus ook.

SilverPulse houdt zich als vanouds bezig met het afhandelen van schades voor partijen als aannemers, (semi)overheid en verzekeraars. Naast deze core activity is SilverPulse werkzaam op het gebied van schadeloketten bij grote bouwprojecten, herstelcoaching bij uitdagende letselschades en het verzorgen van mediation trajecten in vastgelopen geschillen.

Doordat we onderdeel uitmaken van de BosBoon familie kunnen we gebruik maken van de 24/7 bereikbaarheid en hebben we een flexibele schil zodat wij snel kunnen opschalen indien nodig. Ook op internationaal gebied (binnen Europa) hebben we onze sporen verdiend en kunnen we terugvallen op een betrouwbaar internationaal netwerk.

Indien in een dossier juridische stappen genomen moeten worden kunnen we dat grotendeels zelf. Bij kantonzaken doen we alles zelf inclusief dagvaarding en pleiten tijdens een zitting. Bij zaken voor de rechtbank of het hof stellen wij alle stukken op en de ingeschakelde advocaat uit ons netwerk verzorgt het pleiten tijdens de zitting. Die strategie leidt tot een enorme besparing op juridische kosten en er wordt meer succes behaald.

Neem vrijblijvend contact op

SilverPulse TPA Services heeft kantoren te Eindhoven en Amsterdam en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op