Runoff portefeuilles

Indien een verzekeraar zijn activiteiten staakt lopen er altijd nog schadedossiers. Schades laten zich namelijk niet plannen. Maar wel managen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het behandelen van schades in runoff portefeuilles en weten wat de opdrachtgever wil. Zo snel en goedkoop mogelijk alle dossiers sluiten.

Onze ervaren schadebehandelaars kunnen ingeleend worden of op afstand hun werk doen. Ze hebben ervaring met zo een beetje alle reguliere verzekeringsbranches. Denk aan:

  • Property schades
  • Techniek (CAR en MB) schades
  • Aansprakelijkheid en rechtsbijstandschades
  • Transportschades
  • Etc.

Vanwege onze banden met BosBoon Expertise kunnen we er ook voor zorgen dat er een aantrekkelijk tarief geldt indien er in een schadedossier een expert ingeschakeld moet worden.

Contactpersoon

Niels van Holland

Neem vrijblijvend contact op

SilverPulse TPA Services heeft kantoren te Eindhoven en Amsterdam en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op